Зворотній дзвінок
^

Потрійний Транспорт

Показано з 1 по 4 із 4 (всього 1 сторінок)

Одноголкова з потрійним просуванням

У тому випадку, якщо стоїть завдання розширення асортименту готових виробів, мінімізації витрат, а також збільшення продуктивності праці на швейному виробництві, рекомендується використовувати одноголкові з потрійним транспортом швейні машини. Прийнято вважати, що обладнання даного виду характеризується запасом потужності і надійністю. Воно призначене для виконання роботи з досить щільними тканинами, наприклад, натуральною шкірою, шкірозамінником, брезентом і так далі.Застосування таких швейних машин дозволяє вірно розподілити навантаження і забезпечити максимально комфортну подачу матеріалу. Як наслідок, шов виходить довговічним і якісним. Саме через це, швейне обладнання з потрійним просуванням тканини є вірним вибором, якщо йдеться про оснащення швейного виробництва, цеху, фабрики, майстерні або ательє.

Особливості обладнання

Сучасні моделі техніки отримали унісонну систему подачі тканини, механізм пошиття безпосадочного типу, а також універсальний зовнішній вигляд. Як правило, дане обладнання застосовується в процесі виконання пошиття меблевих і автомобільних чохлів, сумок, взуття, зимового одягу і виробів з натуральної шкіри

Відмінними характеристиками такого обладнання є:

  • Наявність потрійного механізму для забезпечення унісонної подачі важких матеріалів.
  • Шпулька в човниковому механізмі, що має збільшені габарити.
  • Наявність додаткової лапки, що забезпечує швидке і рівне транспортування тканини.
  • Забезпечення якісного затиску матеріалу.
  • Застосування системи автоматичного змащування механізму.

Якщо купити одноголкові з потрійним транспортом швейні машини, існує можливість забезпечити виконання досить складних швейних завдань і зекономити при цьому час. Дане обладнання характеризується низькими показниками шуму і відсутністю вібрацій при роботі.

Де придбати обладнання?

Якщо стоїть завдання покупки обладнання даного виду, то в каталозі інтернет-магазину angeli.net.ua ви зможете знайти великий вибір моделей, які відповідають пропонованим вимогам. Доступні ціни на швейне обладнання пояснюються прямим співробітництвом магазину з офіційними компаніями-виробниками. При необхідності, співробітники нашого інтернет-магазину можуть надати рекомендації у виборі швейної техніки, відповідної висунутим вимогам.