Зворотній дзвінок
^

Безпосадочні з голковим просуванням

Показано з 1 по 2 із 2 (всього 1 сторінок)

Безпосадочні швейні машини

Безпосадочні швейні машини орієнтовані для роботи з важкими і особливо складними матеріалами. Перш за все, до таких матеріалів відносять шкіру, брезент, тканину прогумованого типу, оббивку для меблів і так далі. Без застосування подібного обладнання не обходиться жодне спеціалізоване виробництво і швейний цех.

Особливості безпосадочного швейного обладнання

Швейне обладнання даного виду має ряд відмінних особливостей. Зокрема, такі швейні машини орієнтовані для роботи з важкими тканинами. Устаткування застосовується для виконання різних операцій в наступних видах промисловості:

  • Виробництво меблів.
  • Виготовлення взуття.
  • Виробництво кожгалантерейной продукції.

Крім того, безпосадочні швейні машини з голковим просуванням ідеально підходять для використання в процесі виробництва одягу, виробів зі шкіри, подушок для меблів, брезентових тентів і сумок. Найчастіше, обладнання має додаткове просування матеріалу, яке може бути верхнім, нижнім і голковим. Крім того, існує човниковий пристрій, що має збільшений обсяг шпулі.

Де придбати безпосадочні швейні машини?

На сьогоднішній день, обладнання даного виду знайшло широке поширення в зв'язку з актуальністю застосування. З цієї причини, на вітчизняному ринку представлена ​​велика кількість моделей від різних виробників, які мають різні особливості, функції, нюанси використання і обслуговування. У зв'язку з актуальністю застосування такої техніки, стали з'являтися і низькоякісні моделі, які мають погану якість збірки і вже через короткий період після запуску в експлуатацію - ламаються. Звичайно, купувати таку техніку не потрібно.

Для того щоб гарантовано купити швейні машини безпосадочного типу, які не матимуть проблем з експлуатацією і прослужать тривалий час, необхідно ознайомитись з асортиментом нашого інтернет-магазину. Наш інтернет-магазин angeli.net.ua пропонує великий вибір моделей техніки, яка зарекомендувала себе. За рахунок співпраці з офіційними дилерами компаній-виробників, вартість обладнання є значно меншою, ніж в інших спеціалізованих магазинах. Крім того, при необхідності, наші менеджери можуть надати консультацію з питання вибору обладнання.